Notenbrood

Voor de lunch/het ontbijt

Course Breakfast

Ingredienten

  • 200 gr amandelmeel
  • 150 gr pecannoten
  • 150 gr walnoten
  • 50 gr pompoenpitten
  • 50 gr lijnzaad, sesamzaad of zonnebloempitten
  • 5 st eieren
  • 1 dl olijfolie
  • 2 tl zout

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.

  2. Klop in een kom de eieren los met de olijfolie en het zout.

  3. Meng alle noten, zaden en pitten erdoor.

  4. Doe de notenmassa in een ingevette brood- of cakevorm.

  5. Bak het brood 1 uur.

Recipe Notes

Beleg dit ‘brood’ ruim met avocado, zalm, komkommer, tomaat, rucola, zelfgemaakt mayo, humus etc.

Meer van dit soort recepten ontvangen?

Ontvang elke week lekkere en gezonde recepten gemakkelijk in je inbox.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je wilt accepteren of bekijk de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Cookie instelingen
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Automatisch gezonde recepten in je mailbox ?

Aboneer je op onze recepten service en ontvang elke 2 weken een lekker recept

Thank

You!

USE COUPON CODE 

WELCOME20

Follow us on Facebook