Groentenmuffins

Een lekkere manier om extra groenten binnen te krijgen en zo een heerlijk gezond tussendoortje. Je kunt deze muffin ook als lunch eten met een lekkere verse soep.

Ingredienten

  • 400 gram bladspinazie
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1/2 courgette geraspt
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook
  • 6 eieren
  • 50 ml kokosroom
  • 1 ons amandelmeel
  • 2 eetlepels pesto liefst zelfgemaaktq
  • peper en zout

Instructies

  1. Rasp de courgette grof, snipper de ui en pers de knoflook. Smoor de ui in de kokosolie, voeg de knoflook toe en na 2 minuten de geraspte courgette. Hussel dit enkele minuten door elkaar.

  2. Verwarm de oven voor op 180 graden

  3. Snij de spinazie grof en voeg dit bij het ui-mengsel. Laat dit mengsel uitlekken in een vergiet.

  4. Klop de eieren los en voeg pesto en kokosroom toe. Roer er dan de amandelmeel door en voeg nog wat peper en zout toe. Meng de uitgelekte groente erdoor.

  5. Vul 12 muffinvormpjes voor ¾ met het muffinmengsel. Bak de muffins in ca. 20-25 minuten gaar (ze moeten goudbruin zijn)

Meer van dit soort recepten ontvangen?

Ontvang elke week lekkere en gezonde recepten gemakkelijk in je inbox.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je wilt accepteren of bekijk de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Cookie instelingen
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Automatisch gezonde recepten in je mailbox ?

Aboneer je op onze recepten service en ontvang elke 2 weken een lekker recept

Thank

You!

USE COUPON CODE 

WELCOME20

Follow us on Facebook