Boerenkoolsalade

Boerenkoolsalade voor 2 personen (alle ingrediënten liefst biologisch)

Porties 2 personen

Ingredienten

  • 75 gr zilverlies basmatirijst
  • 250 gr zoete aardappel
  • 300 gr boerenkool
  • 200 gr kleine tomaatjes
  • 0,5 rode ui
  • 1 handje pijnboompitten

Voor de dressing

  • 2 el appelazijn
  • 4 el extra virgin olijfolie
  • 1 tl grove mosterd
  • peper en zout

Instructies

  1. Kook de boerenkool in weinig water (of stoom deze) gaar en laat afkoelen.

  2. Schil de zoete aardappel en snijd deze in kleine blokjes. Kook kort in weinig water gaar.

  3. Kook de rijst en laat afkoelen

  4. Snijd de kleine tomaatjes door de helft en snipper de ui.

  5. Voeg alles bij elkaar, maak de dressing door alle ingrediënten kort te mengen en sprenkel deze over de salade.

Meer van dit soort recepten ontvangen?

Ontvang elke week lekkere en gezonde recepten gemakkelijk in je inbox.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je wilt accepteren of bekijk de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Cookie instelingen
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Automatisch gezonde recepten in je mailbox ?

Aboneer je op onze recepten service en ontvang elke 2 weken een lekker recept

Thank

You!

USE COUPON CODE 

WELCOME20

Follow us on Facebook