Bloemkoolcurry

Porties 4 porties

Ingredienten

  • 1 grote bloemkool
  • 500 gram gehakt
  • 250 ml kokoscreme
  • 1 courgette in kwartjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 0.5 rode paprika in stukjes
  • 5 teentjes knoflook fijngesneden
  • kerriepoeder
  • gehaktkruiden

Instructies

  1. Was de bloemkool en snijd hem in roosjes

  2. Kook de bloemkool in een laagje water beetgaar (5-8 min)

  3. Kruid en bak het gehakt met wat kokosolie

  4. Voeg ui en knoflook toe

  5. Roerbak de courgette en paprika met het gehakt mee

  6. Laat de bloemkool uitlekken en voeg deze bij het gehaktmengsel

  7. Voeg de kokoscreme toe

  8. Voeg 4 eetlepels kerriepoeder toe (of meer naar smaak)

Meer van dit soort recepten ontvangen?

Ontvang elke week lekkere en gezonde recepten gemakkelijk in je inbox.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je wilt accepteren of bekijk de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Cookie instelingen
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Automatisch gezonde recepten in je mailbox ?

Aboneer je op onze recepten service en ontvang elke 2 weken een lekker recept

Thank

You!

USE COUPON CODE 

WELCOME20

Follow us on Facebook