Andijviestamppotje Extra

Andijviestamppot zoals je gewend bent met net een beetje extra

Course Main Course
Porties 4 personen

Ingredienten

  • 800 gr andijvie
  • 800 gr aardappelen
  • 250-500 gr spekreepjes
  • 2 stuks avocado
  • 100 ml yoghurt
  • 500 gr kerstomaatjes

Instructies

  1. Schil of was de aardappelen grondig en maak ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen tot deze gaar zijn.

    Was en snij de andijvie in kleine reepjes. Bak intussen de spekreepjes gaar, giet het vet af (niet helemaal, er mag best wat achterblijven).

    Halveer de tomaatjes.

    Als de aardappelen gaar zijn kun je de andijvie er doorheen stampen. Gebruik wat yoghurt voor de smaak en om het smeuïg te maken. Lepel de avocado's uit en stamp deze door de aardappelen/andijvie. Roer de spekjes en tomaatjes erdoor en maak op smaak met een klein beetje zout en royaal peper.

Meer van dit soort recepten ontvangen?

Ontvang elke week lekkere en gezonde recepten gemakkelijk in je inbox.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je wilt accepteren of bekijk de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Cookie instelingen
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Automatisch gezonde recepten in je mailbox ?

Aboneer je op onze recepten service en ontvang elke 2 weken een lekker recept

Thank

You!

USE COUPON CODE 

WELCOME20

Follow us on Facebook